Ik kom je opeten!

Ik kom je opeten!  

De nieuwe voorstelling van Heldhaftig.

                                      

Ver in de ruimte vliegt een enorm monster in zijn ruimteschip van planeet naar planeet.

Hij eet niet alleen de bewoners op; nee hij verorbert ook de planeten! (Behalve de uiteindes, die zijn te koud en het midden ook niet want dat is te heet.)                       Dan ziet hij een mooie blauwe planeet: de aarde.

En op die planeet woont Tommie.

Het water loopt het monster in de mond. Hij stuurt zijn ruimteschip richting aarde en brult:

IK KOM JE OPETEN!!!

Maar klopt dat allemaal wel? Wie verspreid deze informatie? Moeten we bang zijn?

In een tijd waarin waarheid en leugen makkelijk te verwisselen zijn en informatie de hele dag over ons uitgestort wordt, is het zaak om alles goed te filteren om te bepalen wat we kunnen geloven.

En hoe verslaan we het monster? Het publiek wordt gevraagd mee te denken over manieren om van het monster af te komen! Wiens oplossing gaan we proberen?

Onder een wervelende regie van Bram de Goeij (oa Fantastische Meneer Vos en Aaipet) worstelen Martin en het monster zich door deze materie heen.

Een griezelig grappig voorstelling waarin niets is wat het lijkt.  Gespeeld in een fantastisch decor met ingenieuze vondsten waarin het hele heelal lijkt te passen en het mogelijk is om met het monster mee te vliegen, ontworpen door Siem van Leeuwen (Zilveren Krekel voor Knuffelbos).

Spel: Martin Soeters Poppen: Arthur Geesing/Martin Soeters

Naar: “I’m Coming to get you!” van Tony Ross bij Andersen Press.

“Ik kom je opeten!” nu bij uitgeverij MemphisBelle.